Δ. Μακεδονία: Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που συνεδρίασε χθες το πρωί, δίνοντας το έναυσμα για την προεκλογική μάχη του κόμματος.

Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων.

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες, μεταξύ των οποίων είναι και η μονοεδρική της Καστοριάς, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Στην μονοεδρική των Γρεβενών υποψήφιοι θα είναι οι: Βασίλειος Γκαλογιάννης (Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. – Πτυχιούχος του πολιτικού τμήματος του Πάντειου Πανεπιστημίου), Γιάννης Στούπας (πολιτικός μηχανικός) και Κατερίνα Τσιάνα (ιδιωτική υπάλληλος).

Στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης υποψήφιοι θα είναι οι: Λουκάς Ζαρογιάννης (Επιχειρηματίας – οικονομολόγος), Παναγιώτα Καμαριάδου (Δικηγόρος), Πάρις Κουκουλόπουλος (Μηχανικός- υπάλληλος ΔΕΗ- πρώην Υπουργός), Ισαάκ Νικολαΐδης (Υπάλληλος ΔΕΗ- Πρόεδρος της κοινότητας Πτολεμαΐδας) και Γεώργιος Φτάκας (Ελεύθερος επαγγελματίας).

Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας υποψήφιοι θα είναι οι: Διαμάντω Κρητικού (Αγρότισσα) και Λάζαρος Λαβασίδης (Μαιευτήρας-γυναικολόγος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος