Δ. Μακεδονία: Κριτική Γ. Ζεμπιλιάδου για επίσκεψη πρωθυπουργού

«Μια διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα παρουσίασε στον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Σύμφωνα με την ίδια: «… ο περιφερειάρχης λειτουργώντας ως πέμπτος βουλευτής της ΝΔ, έκρυψε τα προβλήματα για να ανεβάσει το κομματικό του προφίλ» και να πάρει «την κομματική του στήριξη» για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κ. Ζεμπιλιάδου ανέφερε επίσης ότι για μια ακόμη φορά απείχε το περιφερειακό συμβούλιο από κάθε συζήτηση και ενημέρωση από τον πρωθυπουργό, ο οποίος έφυγε όπως είπε «από τη Δυτική Μακεδονία, θεωρώντας ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα».

Αν υπήρχε η δυνατότητα να δινόταν ο λόγος στην ίδια η κ. Ζεμπιλιάδου είπε χαρακτηριστικά ότι θα ζητούσε από την πρωθυπουργό «εμάς να ακούς» γιατί υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που ζητούν επιτακτικά λύσεις, όπως είναι το θέμα της Υγείας, της ενεργείας, της επιβίωσης των επιχειρήσεων, τα «φλέγοντα ζητήματα με την απολιγνιτοποίηση» και το θέμα της άναρχης εξάπλωσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Παράλληλα η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γεωργία Ζεμπιλιάδου έκανε το δικό της κάλεσμα σε όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις για συστράτευση και διάλογο για μια κοινή πορεία για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος