Δ. Μακεδονία: Κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας φορέων και συλλόγων, με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, και με αίτημα, στη μνήμη των θυμάτων, να αποδοθούν ευθύνες όπου πραγματικά υπάρχουν, να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα αυτό, όπως το χαρακτηρίζουν.

-Ο σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας πραγματοποιεί συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη 7/3/2023 στη 1 το μεσημέρι στην κεντρική πελατεία της Πτολεμαΐδας, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής, προς όλες τις γυναίκες, τους φορείς και τη νεολαία της περιοχής.

-Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, Μηχανολόγων μηχανικών και Μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων Κοζάνης διοργανώνουν συγκέντρωση φοιτητών-μαθητών-εργαζομένων την Τετάρτη 8 Μάρτη, στις 13:00 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, ενώ κλειστές θα είναι την ίδια ημέρα οι σχολές.

-Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Κοζάνης την Τετάρτη 8.3.2023 συμμετέχει στην Παν-οικοδομική απεργία, και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 13:30 στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης.

-Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας καλεί ολόκληρη την τοπική κοινωνία, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία, σε κινητοποίηση την Τετάρτη 08/03/2023 στις 12:00 στο Αμύνταιο απέναντι από τα παλιά Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών (στις γραμμές του τρένου στην είσοδο του Αμυνταίου από Πτολεμαΐδα), όπου οι αγροτοκτηνοτρόφοι θα συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος