Δ. Μακεδονία: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σωματείων και φορέων της περιοχής, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 26/11, στις 11 το πρωί, στο κτίριο της Περιφέρειας, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ετών που οδηγούν σε κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, σε εκχώρηση της ΔΕΗ, σε συρρίκνωση των δράσεων και επενδύσεων στην περιοχή, σε αύξηση της ανεργίας, σε επιδείνωση της οικονομίας και σε υποστελέχωση των δομών υγείας, δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για επαγρύπνηση και αγώνα. Την Παρασκευή (26/11), αναφέρει το Εργατικό Κέντρο, πρέπει να σταλεί ηχηρό μήνυμα για την παράταση του χρόνου λειτουργίας των λιγνιτικών μονάδων, την άμεση υλοποίηση του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) ώστε να αρθεί η αβεβαιότητα που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια.

Επίσης κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κοζάνη, απευθύνουν 17 περιβαλλοντικές και άλλες Κινήσεις της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 26/11, στις 11.00, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος