ertnews.gr

Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Φ. Γεννηματά

24/06 14:39
Δ. Μακεδονία: Επίσκεψη Φ. Γεννηματά

Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει από αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψής της αναμένεται να είναι στις 2 το μεσημέρι η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και η υπό κατασκευή 5η Μονάδα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Πτολεμαΐδας. Στις 2:45 θα επισκεφθεί την Πανεπιστημιούπολη Κοζάνης, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στο Κοβεντάρειο, με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων και φορέων της περιοχής.

Στις 4:30 το απόγευμα η κ. Γεννηματά θα συναντηθεί με το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, ενώ στις 8 το βράδυ θα συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της περιοχής στη μεταλιγνιτική περίοδο.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουνίου η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά  θα μεταβεί στην Καστοριά, όπου στις 11 θα παραστεί σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη και φορείς της περιοχής στο ξενοδοχείο «LIMNEON».

Στις 2 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα ορυχεία της Φλώρινας, ενώ λίγο μετά θα παραστεί σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη και φορείς της περιοχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version