Δ. Μακεδονία: 20 υποτροφίες για το ΙΕΚ της ΔΕΗ

Στην προσφορά 20 υποτροφιών για ισάριθμους υποψήφιους σπουδαστές προχωρά η ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι υποτροφίες αφορούν υποψηφίους σπουδαστές της Δυτικής Μακεδονίας για τέσσερα τμήματα του ΙΙΕΚ ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο στις ειδικότητες: Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αυτοματισμών και Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας.

Η παροχή υποτροφιών δωρεάν φοίτησης, καλύπτουν το σύνολο των σπουδών, ενώ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου: Γενικού, ΤΕΛ, ΕΠΑΛ / ΕΠΑΣ.

Η έντυπη αίτηση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων χορηγούνται από τα γραφεία της Δ/νσης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και από τα Τμήματα των Διά Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων, ενώ τα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως  τις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στα γραφεία της Δ/νσης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού (έδρα) και στα γραφεία των Δ/νσεων Ανάπτυξης των Π.Ε. Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος