Χρηματική δωρεά  των γουνοποιών στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Σε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς, προχώρησαν   η  Παγκόσμια Ομοσπονδίας Γούνας (IFF), η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας μαζί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών και τις  γουνοποιητικές επιχειρήσεις / επιχειρηματίες Manakas – Gravas Furs, Manzari Group S.A.,  Αλέξανδρος Παπαγεωργίου (Γερμανία),  Αφοί Παπαγεωργίου,  Αφοί Ν. Γκλιάγια και Βασίλειος Μαντζάρης .

Οι Σύνδεσμοι και οι φορείς των  γουνοποιών  της Καστοριάς, της Σιάτιστας και του εξωτερικού,   στηρίζουν την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, ενώ με ανακοίνωση τους κάνουν γνωστό ότι οι  δωρεές από τη μεριά των  φορέων και των επιχειρηματιών του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας,   θα συνεχιστούν και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ήμερων.

Οι επιχειρηματίες γουνοποιοί και τα πρωτοβάθμια όργανα που θέλουν να συμβάλλουν στις δράσεις  ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, καλούνται  να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Γούνας -Ε.Ο.Γ- 24670 22171 ή στο email helfurfe@otenet.gr.

Η Ομοσπονδία –Ε.Ο.Γ- ευχαριστεί  την Καστοριανή, Μηχανικό Υπολογιστών Ελένη Πετρά, η οποία συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή, σε συνεχή επικοινωνία με  τον Παναγιώτη Μακρίδη από τη Γερμανία  και σε συνεργασία με τους Αποφοίτους  Λυκείου Καστοριάς του ’81 και του Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Καστοριανών Νέας Υόρκης (Δήμος Σιώκης, Ζωή Τζήκα).

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος