ertnews.gr

Άργος Ορεστικό: Το νέο προεδρείο και οι Νέοι Αντιδήμαρχοι

09/09 09:40
Άργος Ορεστικό: Το νέο προεδρείο και οι Νέοι Αντιδήμαρχοι

Το νέο προεδρείο, αλλά και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξέλεξε χθες (8/9/2019) το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Πρόεδρος εξελέγη ο Παναγιώτης Βακόπουλος, αντιπρόεδρος ο Αργύριος Μπάτζιος και γενικός γραμματέας η Ησαΐα Τοτονίδου.

Μέλης της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι οι: Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Δημήτριος Μαυραντζάς, Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, Παύλος Αντωνιάδης, Μαρία Κύρου Ζουρμπίδου, Νικόλαος Χατζηκυριακίδης και Σωκράτης Μπουρινάρης

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Άργους Ορεστικού μέλη θα είναι οι: Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Δημήτριος Ευαγγελίδης, Χρήστος Εμμανουήλ, Χρυσόστομος Αναγνωστόπουλος, Αφροδίτη Μπελονάκη, Θωμάς Τρυφόπουλος και Μηνάς Γκαλίτσας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν καθήκοντα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2020.

Αντιδήμαρχος Ύδρευασης αποχέτευσης και Πολιτικής Προστασίας ορίστηκε ο Δημήτριος Μαυραντζάς, αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο  Χρήστος Εμμανουήλ, ατνιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και αθλητισμού η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και προγραμματισμού ο Δημήτριος Ευαγγελίδης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version