ertnews.gr

Κοζάνη: Το σκάκι στο προσκήνιο

24/09 14:52
Κοζάνη: Το σκάκι στο προσκήνιο

Αγώνα επίδειξης σκακιού απέναντι σε 24 αντιπάλους ταυτόχρονα θα δώσει στον χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αύριο Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος, μέλος της εθνικής ομάδας και παγκοσμίου φήμης σκακιστής και σκακιστικός συγγραφέας Βασίλης Κοτρωνιάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το σκακιστικό τμήμα της Α.Ε. Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, στην εκδήλωση θα βραβευτεί η σχολική ομάδα σκακιού του 2ου δημοτικού σχολείου Κοζάνης, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο 17ο Πανελλήνιο ομαδικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Πτολεμαΐδα: Μαθήματα σκακιού

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου τα μαθήματα σκακιού της Σκακιστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, για τη νέα περίοδο 2020-2021.

Η Σκακιστική Ακαδημία θα παρέχει τη νέα αγωνιστική χρονιά,   μαθήματα σκακιού σε αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές όλων των ηλικιών, είτε  στο εντευκτήριο των σκακιστικών συλλόγων  είτε  και διαδικτυακά.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν,  από τη Δευτέρα έως και την  Παρασκευή, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στα τηλέφωνα 24630 21070, 6974 465152 και 6976 622454, καθώς και στο εντευκτήριο των συλλόγων στην Πτολεμαΐδα, στην οδό Τραπεζούντος 38, όπου μεταξύ άλλων μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και για τη λειτουργία των διαδικτυακών μαθημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version