Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσληψη 15 ειδικευμένων γιατρών, για την κάλυψη αναγκών στα νοσοκομεία Κω, Λέρου, Καλύμνου.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:
Για το Νοσοκομείο Κω: 2 θέσεις Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής και από 1 θέση Επιμελητή Β΄ στις ειδικότητες, Χειρουργικής, Καρδιολογίας και Νεφρολογίας.
Για το Νοσοκομείο Καλύμνου: 2 θέσεις, Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής και Καρδιολογίας.
Για το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου: 3 θέσεις Επιμελητή Β΄ Ψυχιατρικής, 2 Θέσεις Επιμελητή Β΄ Αναισθησιολογίας και από 1 θέση Επιμελητή Β΄ στις
ειδικότητες, Ακτινοδιαγνωστικής, Ορθοπεδικής και Ιατρικής Βιοπαθολογίας.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, ανέφερε πως «παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, η κυβέρνηση δίνει καθημερινά αγώνα για να ξαναστήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα πόδια του μετά την κατάρρευση που επέφεραν οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος