Το πολύ σε 3-4 μήνες θα είναι στον αέρα η πρόσκληση για τοποθέτηση αναδόχου εργολάβου, για τα πρώτα έργα υποδομής εγκατάστασης και προμήθειας Φυσικού Αερίου στις 5 μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.
Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο σταθμό μας ο περιφερειάρχης, Γιώργος Παυλίδης, λέγοντας επίσης πως σε δεύτερη φάση υπάρχει σχεδιασμός και για επέκταση και σε άλλα σημεία των νομών.
«Μιλάμε για 125.000 νοικοκυριά τα οποία δαπανούν 2.000 ευρώ για πλήρη θέρμανση με πετρέλαιο, ενώ με Φυσικό Αέριο οι δαπάνες μειώνονται στο 50%», τόνισε ο κ. Παυλίδης.
Η αλλαγή του σχεδιασμού για την χρήση του Φυσικού Αερίου έγινε με πρωτοβουλία και πολλαπλές συναντήσεις που επιδίωξε ο κ. Παυλίδης με τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ κ. Κιτσάκο.
Υπενθυμίζεται πως ο ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου είναι το 2020.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος