Koμοτηνή:Σύσκεψη πρόεδρων ΕΒΕ της περιφέρειας ΑΜ-Θ

Σύσκεψη των Προέδρων των Επιμελητηρίων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συζήτηση και διαμόρφωση κοινών θέσεων των επιμελητηρίων για την επικείμενη τροποποίηση του αναπτυξιακού νόμου, για την φορολογική πολιτική, για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ καθώς επίσης και τη βιωσιμότητα των ενδιάμεσων φορέων διαχείρισης προγραμμάτων.
Μετά τη σύσκεψη, αποφασίστηκε να σταλεί κοινό υπόμνημα στο οποίο να διατυπώνονται οι θέσεις του επιχειρηματικού κόσμου για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, που αφ’ενός θα διαφοροποιεί αισθητά τα κίνητρα για την Α.Μ.Θ. Αφ’ ετέρου να θεσπίζει διαρκή στήριξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της Α.Μ.Θ. τα οποία είναι αποδεκτά και από την Ε.Ε.
Επίσης αποφασίστηκε να σταλεί κοινό υπόμνημα σχετικά με την φορολόγηση των επιχειρήσεων, με διαφορετική οπτική γωνία και θέση από αυτή που εξέφρασε πρόσφατα η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων δια του Πρόεδρου της

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος