Koμοτηνή:Συμβολικό κλείσιμο αυτοδιοικητικών δομών και καταστημάτων για το Νοσοκομείο

Υπογραφή κοινού ψηφίσματος, συλλαλητήριο, συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας και Δήμων, ίσως και των Σχολείων, αποφάσισαν χθες οι φορείς κατά την διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συσκέψεων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, με θέμα τις τραγικές ελλείψεις του Νοσοκομείου.

Απομένει μόνο να καθορισθεί χρονικά η ημερομηνία της από κοινού διαμαρτυρίας των φορέων, η οποία θα είναι ή 14 ή 21 Δεκέμβρη.
Οι περισσότεροι φορείς, συνδικαλιστές, αλλά και η νεολαία που παρέστη, πρόταξαν την άμεση ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να αντιληφθεί τι θα μπορούσε να σημάνει το κλείσιμο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
«Το ενδεχόμενο να κλείσει το Νοσοκομείο υπάρχει με το να μην στελεχώνει η πολιτεία τις κλινικές του. Η τοπική κοινωνία της Ροδόπης θα πρέπει να διεκδικήσει και είναι δικαίωμά της ένα αξιοπρεπές νοσοκομείο που θα μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια την υγειονομική της περίθαλψη σε δευτεροβάθμιο επίπεδο», τόνισαν από κοινού ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κοσμάς Φιλιππίδης και η γραμματέας Μαρία Ντικούδη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος