Κομοτηνή:Πετάει… η ‘Φρουτοπία’ σε Ινδία- Κίνα

Μονάδα μεταποίησης για παρασκευή τουρσιών, μαρμελάδων και γλυκών κουταλιού με γεύσεις και συνδυασμούς που ξεπερνούν κάθε φαντασία, θα ιδρύσει στην Κομοτηνή ο επαγγελματίας και ιδιοκτήτης της Φρουτοπίας Απόστολος Παπαδόπουλος.
Με μαρμελάδες σοκολάτα-πορτοκάλι, πράσινης ντομάτα, ντομάτας τζίντζερ και καθαρής πιπεριάς, τουρσιά μπάμιας, μανιτάρια πλευρώτους, σπαράγγι και γεμιστής μελιτζάνας, ανοίγει τα πανιά του για αγορές του εξωτερικού σε Ευρώπη, Αϊζερμπαϊτζάν, Κίνα και Ινδία.
Η μονάδα θα βρίσκεται στις παρυφές της πόλης της Κομοτηνής και θα κατασκευασθεί με ίδια κεφάλαια.
«Το 90% των λαχανικών είναι από την Ροδόπη. Αναζητώ Αγρότες με τους οποίους θέλω να κάνω συνεργασία για κατά παραγγελία παραγωγής πρώτης ύλης. Θα πρέπει να καταλάβουν οι Αγρότες μας ότι ήλθε η ώρα για αλλαγή νοοτροπίας. Ασχολούμαι και με τον τομέα των μπαχαρικών και των αρωματικών και γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχει τεράστια ζήτηση λεβάντας και χαμομηλιού το οποίο εμείς εδώ για να καλλιεργήσουμε το βαμβάκι ξεριζώνουμε το χαμομήλι», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Παπαδόπουλος.Κομοτηνή:Πετάει… η ‘Φρουτοπία’ σε Ινδία- Κίνα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος