Κομοτηνή:Περιμένουν τους καταναλωτές οι κρεοπώλες

Υποτονική η κίνηση στην δημοτική αγορά της Κομοτηνής. Τις τελευταίες μέρες προ του Πάσχα περιμένουν οι κρεοπώλες για δουν τις προμήθειες τους να φεύγουν. «Κίνηση δεν υπάρχει καθόλου, ο κόσμος είναι πολύ «μουδιασμένος» και δικαιολογημένα» δηλώνει ο κ. Ιωαννίδης , κρεοπώλης στο επάγγελμα και προσθέτει ότι δεν πιστεύει ότι το σκηνικό θα αλλάξει. «Θα αναζητήσουν πρώτα τις προσφορές των μεγάλων Super Market, σε μας θα γυρίσουν όταν δεν θα μπορέσουν να βρουν αυτό που θέλουν».

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη εκείνος και οι συνάδελφοί του δεν θα προβούν σε αλόγιστες κινήσεις, θα κοιτάξουν με τις προμήθειες τους να ικανοποιούν μόνο τους πελάτες τους, «ίσα- ίσα ο καθένας θα μπορεί να καλύψει το πελατολόγιο του» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Στο τσιγκέλι το ντόπιο αμνοερίφιο θα πωλείται εννέα ευρώ το κιλό. Οι πωλήσεις πολλών αμνοεριφίων στην Ιταλία στάθηκαν αφορμή να ανέβουν λιγάκι οι τιμές φέτος. Άρα, θα είναι ικανοποιημένοι και οι κτηνοτρόφοι; ρωτάμε τον κο Ιωαννίδη για να απαντήσει πως ναι σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτή η εξέλιξη είναι καλή για να μπορέσουν και εκείνοι να πάρουν μια ανάσα.

Όσον αφορά στις «ελληνοποιήσεις» αμνοεριφίων ο κ. Ιωαννίδης υποστηρίζει ότι ο καταναλωτής είναι εκτεθειμένος, παρά το γεγονός ότι οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι συχνοί. «Θα πρέπει να εμπιστευτεί τον δικό του κρεοπώλη για να μην βρεθεί να τρώει κάτι που δεν πρέπει» δηλώνει σημειώνοντας ότι η αγορά ολόκληρου του αρνιού αποτελεί παρελθόν «τώρα προμηθεύονται κάποια λίγα κιλά, ίσα-ίσα για το έθιμο που το επιβάλει».
Φώτο:Ο κος Ιωαννίδης στην δημοτική αγορά Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος