Ερώτηση βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καταδικάζει τους αγρότες και του Νομού Ξάνθης να βάλουν το χέρι βαθιά στη τσέπη»

 «Το κυβερνητικό φιάσκο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, καταδικάζει τους αγρότες και του νομού Ξάνθης να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη – Να ληφθούν μέτρα τώρα», αναφέρει σε κοινοβουλευτική του ερώτηση, ο Βουλευτής της Νέας Αριστεράς Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ οι αγρότες ανέμεναν να τους καταβληθεί η προκαταβολή των ενισχύσεων μέσα στον Οκτώβριο, η κυβέρνηση ζητά – μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ – από χιλιάδες παραγωγούς σε όλη τη χώρα να επιστρέψουν ενισχύσεις (οι οποίες δόθηκαν λόγω λάθους του Οργανισμού).

Με το συνολικό ποσό της επιστροφής να ανέρχεται σε πάνω από 50 εκατομμύρια.

Πάνω από 1.000 είναι τα «ραβασάκια» που θα σταλούν, σύμφωνα με πληροφορίες, του κ. Ζεϊμπέκ,στους αγρότες της Ξάνθης, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν ποσά από 0,50 λεπτά έως και 5.000 ευρώ, μέχρι τις 29 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει ο κ. Ζεϊμπέκ, «μεγάλο είναι και το νούμερο των αγροτών της Περιφέρειας Ανατολικής, με τις πληροφορίες  να κάνουν λόγο για πάνω από 14.000 παραγωγούς στην Π.Α.Μ.Θ που θα λάβουν «ραβασάκια» για επιστροφές, για τις οποίες δεν ευθύνονται οι ίδιοι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος