Ζ. Λιαντράκη: Εμείς πρέπει να κρατάμε μόνο τα θετικά

«Έχασα τις λέξεις» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ζωής Λιαντράκη που κυκλοφόρησε μέσα από την Real Music σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη, μέσα από πολυβραβευμένη ποιητική συλλογή, μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα και ενορχήστρωση Γιώργου Μίγκα. Μια ομαδική προσπάθεια, που όπως η κα Λιαντράκη δηλώνει, «το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.»

Ζ. Λιαντράκη: Εμείς πρέπει να κρατάμε μόνο τα θετικά
«Έχασα τις λέξεις» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ζωής Λιαντράκη

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» σημειώνει πως ακόμη κι όταν τελειώνει κάτι, κάτι άλλο συνεχίζεται. «Εμείς πρέπει να κρατάμε μόνο τα θετικά από αυτό που τελειώνει, είτε μέσα από εικόνες, είτε μέσα από τις λέξεις.»

Τα γυρίσματα για το video clip έγιναν σε αγαπημένο της μέρος, στο βουνό Γιούχτας, ένα βουνό πολύ κοντά στο Ηράκλειο , στους πρόποδες του οποίου είναι ένα όμορφο και γραφικό χωρι, οι Αρχάρνες, ένα χωριό που είναι παγκοσμίως γνωστό και βραβευμένο για την γραφικότητά του. «Ήταν μια εξαιρετική επιλογή ο τόπος. Το διάλεξα γι αυτόν ακριβώς το λόγο, έχει πολύ ωραία και άγρια ομορφιά. Μάλιστα, την ώρα των γυρισμάτων, ένας γύπας πέταξε από από πάνω μου και μας έκανε έτσι την τιμή να συμμετέχει» δήλωσε η κα Λιαντράκη.

Μιλώντας δε για τον καλλιτεχνικό κόσμο που επλήγη ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας σημείωσε  κι εκείνη πως «Έχει πληγεί αρκετά ο κλάδος μας, αλλά το να δημιουργείς σε οποιαδήποτε συνθήκη το μόνο που σου δίνει είναι χαρά» προσθέτοντας «Οπότε, οποιαδήποτε δυσκολία την ξεχνάς ευθύς αμέσως, όταν έρχεται μπροστά σου το δημιούργημά σου και το βλέπεις.»

Όσον αφορά στα σχέδια της για το μέλλον, απαντά: «Μ΄ αρέσει να δουλεύω με ομάδα, θεωρώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται από την ομαδική δουλειά κι όχι από την ατομική. Αυτή την ομάδα δεν θέλω να την αλλάξω, ούτε η ομάδα θέλει να αλλάξει εμένα, προς το παρόν τουλάχιστον. Έχουμε «δέσει», έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, θέλουμε να σας δώσουμε κι άλλα όμορφα πράγματα , προς το παρόν θέλουμε να ταξιδέψουμε στις καρδιές σας και και στα αυτιά σας το καινούργιο μας πανέμορφο τραγούδι, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δημιουργία του, αλλά δεν σταματούμε ποτέ. Ούτε να δουλεύουμε , ούτε να ετοιμάζουμε το επόμενό μας βήμα. Ήδη έχουμε στο μυαλό μας το επόμενο βήμα.»
Φώτο: Ζωή Λιαντράκη ρεπορτάζ-κείμενο:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος