Υποστήριξη ανέργων Δημοτών από τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών

Ένα πρωτότυπο αλλά απλό εργαλείο για να διευκολυνθούν οι άνεργοι στην αγορά εργασίας, με πλεονέκτημα το συνδυασμό της αναζήτησης της προσφοράς εργασίας και της καινοτομίας στην λύση ενός μεγάλου προβλήματος: «Πως ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι για όλες τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας ;»

Ένα εργαλείο που λειτουργεί προς όφελος των ανθρώπων που αναζητούν εργασία αφού τους επιτρέπει να έχουν αμέσως μια πλήρη καταγραφή όλων των θέσεων εργασίας που πιθανόν να τους ενδιαφέρει σε οποιονδήποτε τομέα, με σαφή περιγραφή απαιτήσεων και προϋποθέσεων για την θέση εργασίας, χωρίς να καταναλώνουν χρόνο, πόρους και κόπο για αυτή την αναζήτηση.

Το πληροφοριακό σύστημα επιτρέπει την καταχώρηση των στοιχείων του ενδιαφερόμενου δημότη (δεξιότητες, ειδικότητα, στοιχεία επικοινωνίας κλπ) από τον ίδιο, απευθείας στην πλατφόρμα, μέσω link από το Site του Δήμου, διευκολύνοντας την σύζευξης των βιογραφικών και αγγελιών εργασίας.

Το πληροφοριακό σύστημα διαθέτει μηχανισμούς και διαδικασίες διάχυσης των παρερχομένων πληροφοριών για την αγορά εργασίας με τη μορφή εκτυπώσεων ή και μέσω της χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με την αποστολή sms σε κινητά τηλέφωνα για την ενημέρωση των πολιτών.

Η χρήση του πληροφοριακού συστήματος είναι προσιτή και εύκολη από τον τελικό χρήστη χωρίς να απαιτείται η εκμάθηση νέων τεχνολογιών ή διαδικασιών.

Το σύστημα κάνει εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών διεπαφής χρήστη (userinterface) ώστε η χρήση του να είναι διαισθητική και φιλική στον τελικό χρήστη.

Το link εισόδου στο ανωτέρω πληροφοριακό σύστημα: https://sapon.volsystemauto.gr/gdpr_sign.aspx

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος