Ξεκίνησαν τα έργα αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα στο Πανθρακικό στάδιο στην Κομοτηνή

Μετά από πολλά χρόνια υλοποιείται μια σειρά σημαντικών έργων στο Πανθρακικό στάδιο στην Κομοτηνή, έργα που είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή το 2020, με σημαντικότερο εξ αυτών την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα ύστερα από 30 και πλέον χρόνια.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του σταδίου, Βασίλης Γαβριηλίδης ,εδώ και 1,5 χρόνο που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση, είχε θέσει κάποιους στόχους που έχουν αρχίσει να υλοποιούνται.
Ήδη τα 4 γήπεδα τένις είναι έτοιμα και θα παραδοθούν στο κοινό και στους συλλόγους, τα γήπεδα μπάσκετ έχουν ήδη ανοίξει για το κοινό, όπως και ένα τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ενώ έχει τοποθετηθεί και ο εξωτερικός φωτισμός του σταδίου. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχει μπει ο εργολάβος για τις εργασίες αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα και των εργασιών στους χώρους των αθλημάτων του στίβου και το έργο θα παραδοθεί το Νοέμβριο.
Αυτή τη στιγμή το στάδιο είναι κλειστό για πολίτες και για συλλόγους, όμως όσοι θέλουν μπορούν να αθλούνται στους άλλους χώρους, έως την ολοκλήρωση των έργων στο κυρίως στάδιο.
Τέλος ο κ. Γαβριηλίδης ανέφερε πως το 1ο εξάμηνο του 2022 θα αρχίσουν τα έργα για τοποθέτηση κερκίδας 800 θέσεων, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα, θα επιτρέψει στην πόλη της Κομοτηνής να φιλοξενήσει αγώνες Πανελληνίων και διεθνών διοργανώσεων, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ για την υλοποίηση των έργων αυτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος