Ξάνθη: Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου

Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 από ώρα 12.00 μ.μ. έως 13.00 μ.μ. δια περιφοράς με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο5ηΑναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021.(Εισήγηση: Ιωάννης Κιοσσές).
ΘΕΜΑ 2ο:Έγκριση έκθεσης απολογισμού εσόδων- εξόδων Α΄ τρίμηνο 2021.(Εισήγηση:Ιωάννης Κιοσσές).
ΘΕΜΑ 3ο:Έγκριση πρακτικού καταστροφής αντικειμένων άνευ αξίας του Δήμου, κατόπιν εισήγησης από την συσταθείσα με την υπ΄αρ. 22/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρμόδια επιτροπή.(Εισήγηση:Δημήτριος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος).
ΘΕΜΑ4ο:Έγκριση αιτήματος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τοπείρουγια μείωση μισθωμάτων των σχολικών κυλικείων για το σχολικό έτος 2020-2021. (Εισήγηση:Πασχάλης Αγγελάκης , Αντιδήμαρχος ).
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση εξειδικευμένων πιστώσεων για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου. (Εισήγηση:Σουνάη Χουσεΐν Ογλού , Αντιδήμαρχος ).

Η Συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημοσίας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού. “Παρακαλούνται τα μέλη του συμβουλίου να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην συνεδρίαση καθώς και την θέση τους επί των θεμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διεύθυνση infotopeirou@gmail.comο καθένας από τη δική του προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την συμμετοχή σας καθώς και την θέση σας επί των θεμάτων σας επί των εντός του ανωτέρου χρόνου ήτοι 1200 – 1300.” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος