Ξάνθη: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου

Συνεδριάζουν “δια περιφοράς” τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου τη Δευτέρα 2 Αυγούστου από τις 12.00 μ.μ. έως 13.00 μ.μ. με πρώτα θέματα συζήτησης την 1η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος, του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 και την αποδοχή επιχορήγησης για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων για το έτος 2021.

Επίσης, τα μέλη του Συμβουλίου θα ασχοληθούν με το θέμα της έγκρισης μείωσης ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών λόγω COVID-19, αλλά και την απαλλαγή των σχολικών κυλικείων από την υποχρέωση καταβολής των μισθωμάτων για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2021.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συμβουλίου θα ασχοληθούν με το θέμα της παραχώρηση χρήσης του παλαιού ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Τοξοτών στον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Τοξοτών προκειμένου να στεγαστεί η προγραμματισμένη έκθεση φωτογραφίας από 8 έως 13 Αυγούστου 2021. Αλλά και με την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του οικισμού Θαλασσιάς στον Αθλητικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Βασίλισσα της Θράκης 2012» για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 (αρχής γενομένης από 10-10-2021 και μέχρι λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος