Ξάνθη: Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών στις Πρώτες Βοήθειες διοργανώνει η Ομάδα LifetimeHSS στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Σεμινάριο εκπαιδεύσεως εθελοντών στις Α’ Βοήθειες διοργανώνει η Ομάδα LifetimeHSS στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. “Η Ομάδα αυτή έχει αναπτύξει μια καινοτόμο εφαρμογή, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της οποίας είναι δυνατή η δικτύωση και ειδοποίηση εθελοντών-διασωστών για επέμβαση σε έκτακτα περιστατικά.”

Όπως τονίζουν: “Όσοι θα παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν την πρώτη αυτή εκπαίδευση, θα λάβουν πιστοποίηση ολοκληρώσεως της εκπαιδεύσεως” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος”.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
“Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως:
• Να έχουν καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ, το κόστος της εκπαιδεύσεως, στην WFR, στο όνομα Γιώργος Φουρνιτζής, Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR14 0171 6670 0066 6716 0680 951.
• Να κλείσουν θέση στην Γραμματεία του Ιδρύματος, 2541029282, 09:30-13:30, πρωινές ώρες, στέλνοντας με e-mailστην διεύθυνση του Ιδρύματος (fthrace@otenet.gr), αντίγραφο του καταθετηρίου.
• Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει με covid.
• Προ της εισόδου στην αίθουσα, θα γίνεται έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νοσήσεως καθώς και η ταυτότητα των φερόντων τα πιστοποιητικά, ώστε να βεβαιώνεται η ταυτοπροσωπία.

Info
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 ωρών.
Κόστος 10 ευρώ ανά άτομο.
Χώρος: Καπναποθήκη Π, αίθουσα εκδηλώσεων «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ»

Στις 12 Φεβρουαρίου 2022, θα ακολουθήσει νέα εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος