Ξάνθη: Σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών στις Α’ Βοήθειες

Σεμινάριο εκπαιδεύσεως εθελοντών στις Α’ Βοήθειες, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου διοργανώνει το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό παροχής Α’ Βοηθειών «World First Response-WFR» και την Ομάδα Lifetime HSS.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, από τις 10:00 ως τις 14:00.Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 ωρών. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο. Και ο χώρος όπου φιλοξενηθεί είναι η: Καπναποθήκη Π, αίθουσα εκδηλώσεων «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ»

“Η Ομάδα Lifetime HSS έχει αναπτύξει μια καινοτόμο εφαρμογή, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω της οποίας είναι δυνατή η δικτύωση και ειδοποίηση εθελοντών-διασωστών για επέμβαση σε έκτακτα περιστατικά.” δηλώνουν οι διοργανωτές και σημειώνουν ότι: “Όσοι θα παρακολουθήσουν και ολοκληρώσουν την πρώτη αυτή εκπαίδευση, θα λάβουν πιστοποίηση ολοκληρώσεως της εκπαιδεύσεως”.

Θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2022, θα ακολουθήσει νέα εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει προηγουμένως:

Να έχουν καταθέσει το ποσό των 10 ευρώ, το κόστος της εκπαιδεύσεως, στην WFR, στο όνομα Ελένη Τσιτσούλα, Τράπεζα Πειραιώς, IBAN GR14 0171 6670 0066 6716 0680 951.
Να κλείσουν θέση στην Γραμματεία του Ιδρύματος, 2541029282, 09:30-13:30, πρωινές ώρες, στέλνοντας με e-mail στην διεύθυνση του Ιδρύματος (fthrace@otenet.gr), αντίγραφο του καταθετηρίου.
Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει με covid.
Προ της εισόδου στην αίθουσα, θα γίνεται έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νοσήσεως καθώς και η ταυτότητα των φερόντων τα πιστοποιητικά, ώστε να βεβαιώνεται η ταυτοπροσωπία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος