Ξάνθη – Σ. Μωραΐτης: Να έρθει ο ίδιος ο περιφερειάρχης στη ΔΕΣΜΟΣ

«Εκπροσωπώ 7.000 επιχειρήσεις από τον νομό Ξάνθης, είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση. Πρώτη φορά που προέκυψαν αυτά τα προβλήματα», ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιος Μωραΐτης κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου που παραχωρούν αυτή την ώρα (13:50) οι πρόεδροι των έξι Επιμελητηρίων ΑΜΘ.

Αποκλειστικό θέμα της συνέντευξης Τύπου είναι τα δεδομένα που αφορούν την εταιρία ΔΕΣΜ-ΟΣ και το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης των επιχειρήσεων ΑΜΘ. «Πρώτο μέλημα μας θα έπρεπε να ήταν η συνεργασία μας για να δούμε πώς θα έπρεπε να δώσουμε ώρες πιο μπροστά -όχι μέρες- αυτή την βοήθεια», ανέφερε ο κ. Μωραΐτης. Απεύθυνε δε κάλεσμα στον περιφερειάρχη ΑνΜΘ, Χρήστο Μέτιο, καταθέτοντας το παράπονο της επικοινωνίας και μη συνεργασίας μαζί του. «Επιχειρούσα να τον πάρω τηλέφωνο και δεν μου απάντησε ποτέ. Ποτέ δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Ποτέ δεν μου απάντησε σε κανέναν έγγραφο, ποτέ δεν επισκέφτηκε το Επιμελητήριο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μωραΐτης κάλεσε όλους “να αφήσουν τις κόντρες, την άρνηση”, και από Δευτέρα, όπως είπε, «να έρθει ο ίδιος ο περιφερειάρχης στη ΔΕΣΜΟΣ». Να δείξει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «καλή θέληση, να αφήσουμε τις δικαστικές αίθουσες, να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεργαστούμε». Για να καταλήξει λέγοντας «έχουν πληγεί βάναυσα οι επιχειρηματίες, κινδυνεύουν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος