Τους διάφορους συμπολίτες και φορείς της περιοχής της Ξάνθης ευχαριστούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος Γηροκομείο Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος», οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος, καθώς συνέδραμαν σε χρήματα, υλικά και υπηρεσίες και για το μήνα Μάρτιο του 2021.
“Σε μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020 αντιμετωπίζουμε όπως μπορούμε τις διάφορες συνέπειες της πανδημίας. Με τη χειρονομία τους αυτή συνεχίζουν να συμπαραστέκονται στο έργο της διοίκησης, και να το διευκολύνουν. Μια διοίκηση η οποία προσπαθεί συνεχώς εδώ και σχεδόν εννέα (9) έτη για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών με απόλυτη διαφάνεια και συχνή ενημέρωση”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι: “Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη, ασφαλέστερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους χρόνια”.
Διαβάστε εδώ τα ονόματα των δωρητών:ΜΜΕ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος