Ξάνθη: Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Μαγγάνων από το 14ο Δημοτικό Σχολείο

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Μαγγάνων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων εκπαίδευσης των μαθητών.

Ξάνθη: Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Μαγγάνων από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Στη δράση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τοπείρου, συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, στέλνοντας μήνυμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην παραλία Μαγγάνων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου, καθώς και οι αντιδήμαρχοι, Δημήτριος Παπαδόπουλος και Πασχάλης Αγγελάκης, οι οποίοι χάρισαν στους μικρούς εθελοντές από ένα αναμνηστικό και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.
Ξάνθη: Περιβαλλοντική δράση στην παραλία Μαγγάνων από το 14ο Δημοτικό ΣχολείοΟ κ. Μίχογλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας υποστηρίζει μια ακόμη περιβαλλοντική δράση με στόχο να στείλουμε ένα μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Πρόκειται για έναν συμβολικό καθαρισμό, καθώς η παραλία μας είναι σε καλή κατάσταση από άποψη καθαριότητας. Σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν και οι πολίτες προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης για την δράση τους. Ο Δήμος Τοπείρου παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό και αναδεικνύουν την ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος