Ξάνθη: Περισσότερες θέσεις για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Νέες θέσεις (πέρα από τις 1400 που έχουν ήδη διατεθεί) θα διατεθούν για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia, που διοργανώνει η αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

Συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας κρατήσεων που βρίσκεται στο σύνδεσμο
https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest θα διατεθούν ισόποσα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 14:00, το σύνολο των υπόλοιπων διαθέσιμων θέσεων σύμφωνα με τους όρους που ορίζει η νέα ΚΥΑ.
Με την είσοδό στην εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνουν επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύεται –τυπωμένο ή στο κινητό – κατά την προσέλευσή τους.

Για την είσοδο στον χώρο της συναυλίας θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο υγειονομικής ασφάλειας που θα ισχύει κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της.

Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος