Ξάνθη: Οι εκδηλώσεις στη ΦΕΞ

Αποκριές και Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στη ΦΕΞ. Με καθημερινές εκδηλώσεις έως τις 7 Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα). Τις απόκριες η ΦΕΞ οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσικές θεατρικές παραστάσεις και πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου& καθ’ όλη τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε. στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης εκδήλωση για τη Φωτογραφία με τίτλο:«Κοιτάζω δε σημαίνει απαραίτητα ότι βλέπω» ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στο πλαίσιο Των εκπαιδευτικών του δράσεων το μουσείο οργανώνει το πρόγραμμα προσαρμοσμένο για τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού & όλες του Γυμνασίου. Κόστος προγράμματος: 2€ ανά μαθητή.
Τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου [20.00] στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Ηλία Γεωργίαδη.

Ο φωτογράφος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα παρουσιάσει τις βραβευμένες φωτογραφικές του εκδόσεις.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με Ανθρωπογεωγραφίες την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου καθ’ όλη τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε.. στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

Με ιστορικούς περιπάτους στην Ξάνθη, στην παλιά πόλη για μαθητές. Στη διάρκεια των περιπάτων, αναπτύσσεται ένας διάλογος για την ιστορία, τις ιδιαίτερες τεχνικές, την εξέλιξη και την παρουσία κάθε μορφής τέχνης στο ανθρώπινο περιβάλλον. Αριθμός παιδιών ανά πρόγραμμα: έως 40 / Κόστος προγράμματος: 2€ ανά μαθητή.

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου [20.00] Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης η Παρουσίαση: «Χρονολόγιο Ξάνθης – από τον Δημόκριτο στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο» .Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο παρουσιάζει τη εφαρμογή «χρονολόγιο Ξάνθης» . Συνοπτικά σε μια χρονολογική ακολουθία, ο χρήστης θα περιηγηθεί ανά «Περίοδο» από την προϊστορία έως και σήμερα…
Δείτε εδώ τη συνέχεια:ΔΤ και αυτή την εβδομάδα στη ΦΕΞ ΙV

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος