Ξάνθη: Ο Σύλλογος Κυπρίων ζητά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αβδήρων

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν Ξάνθης συμμεριζόμενος την αγωνία των κατοίκων του δήμου Αβδήρων, αλλά και των καλοκαιρινών επισκεπτών του δήμου συμπαρίσταται στον αγώνα που διεξάγει σύμπασα η Δημοτική Αρχή πλαισιωμένη από το λαό και όλες τις αρχές του τόπου ζητώντας τη Λειτουργία Κέντρου Υγείας Αβδήρων Ξάνθης.

“Δηλώνουμε με την παρούσα ότι συμπαριστάμεθα στον αγώνα για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας Αβδήρων και την πλήρη λειτουργία του για να συνεχίσει την προσφορά του στον τόπο. Η επίκληση της υπολειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων για την δήθεν καλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, δεν ευσταθεί γιατί αυτό που χρειάζεται το νοσοκομείο Ξάνθης και ιδιαίτερα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για το νομό μας, είναι η αποσυμφόρηση του νοσοκομείου, η οποία επιτυγχάνεται με την λειτουργία όλων των περιφερειακών Κέντρων Υγείας” αναφέρει η Πρόεδρος κα Ελένη Χατζηγεωργίου.

Και σημειώνει “Ελπίζουμε ο Υπουργός να επανεξετάσει το θέμα και να βελτιώσει ακόμη καλύτερα τις συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αβδήρων με κανονική λειτουργία, ενίσχυση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και του εξοπλισμού του Κέντρου”. Καταλήγοντας με τη σημείωση “Ο Σύλλογος μας δηλώνει παρόν σ’ αυτόν τον αγώνα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος