Ξάνθη: Ο Μ. Αμοιρίδης για τη συνάντηση με τον Χ. Μέτιο

Την ικανοποίησή του από τη συνάντηση και συνεργασία που είχε με τον Περιφερειάρχη γνωστοποιεί με δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης: «Ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες» αναφέρει.

«Επιβεβαιώσαμε ότι λέμε όχι στο διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά», σημειώνει. Σύμφωνα με τον κο Αμοιρίδη, «κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου. Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη».

Η ανακοίνωση:

“«Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της Ν.Δ. ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Σε αυτό το πνεύμα και η συνάντηση και συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη κο Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο βρεθήκαμε την Παρασκευή, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε
ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες.

Λέμε όχι στο διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου. Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος