Ξάνθη: Μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του 10ου Δ.Σ. τραγουδούν μαζί

Μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γενισέας Ξάνθης, μαζί με μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου της ίδιας πόλης, μπήκαν στο στούντιο μαζί και ηχογράφησαν τον «Κλόουν» τραγουδώντας για την αγάπη και τη συνεργασία αφιερώνοντας το στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ που φέτος αποφοιτούν.

«Θα θέλουν να τραγουδήσουν μαζί μας κύριε;», αυτή ήταν η απορία των μαθητών του ΕΕΕΕΚ» που εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο Γιώργος Καραγιάννης, μουσικός καθηγητής στο σχολείο.

«Ήταν μια διαφορετική σχολική χρονιά. Νόσησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές από κορονοϊό, τα σχολεία όλα έκλεισαν, αλλά εμείς παραμείναμε ανοικτοί και τα καταφέραμε», δήλωσε ο Μένιος Ψωμακέλης, διευθυντής του Σχολείου περήφανος για τους συναδέλφους του και τους μαθητές.
«Ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και τα εμπόδια, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ξάνθης και του 10ου Δημοτικού σχολείου Ξάνθης, έστειλαν το μήνυμά τους, της συνύπαρξης και της αποδοχής, με την στήριξη των εκπαιδευτικών», σημείωσε ευχαριστώντας όλους τους μουσικούς που στήριξαν με την ψυχή τους αυτή την προσπάθεια.

«Στο τσέλο ήταν η Αθηνά Αμπατζίδου, στην ενορχήστρωση και το τραγούδι η Αμπατζίδου Ιωάννα, στην κιθάρα ο Δημήτρης Λεβάκης και στο βιολί η Μαρία Μυσάρτ. Το τραγούδι ο «Κλόουν» είναι αφιερωμένο στους τελειόφοιτους του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ξάνθης», πρόσθεσε ο κ. Καραγιάννης γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι οι μαθητές όχι μόνο ήθελαν αλλά άνοιξαν με αγάπη τις αγκαλιές τους.
Ένα τραγούδι δημιούργημα μικρών μαθητών, που μαγεύουν με τις φωνές τους, αλλά και με την αγάπη, την αποδοχή και την καλοσύνη που σκορπούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος