Ξάνθη – Μ. Αμοιρίδης: Η Νυμφαία στερείται οποιασδήποτε κτιριακής υποδομής

«Η Περιφερειακή Σύνθεση από το καλοκαίρι του 2020 και κατά επανάληψη και με επίγνωση των απαραίτητων μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού ζήτησε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανοίξουν για τους τουρίστες τουλάχιστον η Νυμφαία και το Ορμένιο», τονίζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης εκλεγμένος με την περιφερειακή παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη Μιχάλης Αμοιρίδης.

Παράλληλα σημειώνει ότι η «η Νυμφαία στερείται οποιασδήποτε κτιριακής υποδομής. Γνωρίζαμε λοιπόν όλοι εδώ ότι προκειμένου να λειτουργήσει έπρεπε να γίνουν ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Σε σχετικές ερωτήσεις μας από το 2020 ακόμη, η περιφέρεια είχε δεσμευτεί ότι θα ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως τίποτα δεν έκανε».
Παράλληλα τονίζει ότι “συνεπώς δεν φταίει κανείς σε Αθήνα, δεν ήταν λάθος αλλά με βάση το απαιτούμενο πρωτόκολλο επιβεβλημένη ενέργεια το κλείσιμο της Νυμφαίας. Τα προβλήματα που υπήρχαν λόγω έλλειψης υποδομών και ήταν γνωστά στην περιφερειακή διοίκηση από μηνών, έπρεπε να είχαν λυθεί προ πολλού εφόσον όλοι θέλαμε να λειτουργήσει η Νυμφαία και ξέραμε τι χρειαζόταν για αυτό”.

Διαβάστε εδώ:Είναι αργά για δάκρυα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος