Τραγωδία αργά χθες το απόγευμα στις Σάτρες του Δήμου Μύκης. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Πομάκων κάηκαν ζωντανοί όταν πυρκαγιά ξέσπασε στην κατοικία -ένα παλαιού τύπου οίκημα- στο οποίο διέμεναν. Από το σπίτι, που τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες, πρόλαβαν και διέφυγαν μια γυναίκα με τα δύο της παιδιά.
Το ζευγάρι -ηλικίας 89 ετών ο άντρας και 83 ετών η γυναίκα-βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς οι δύο άνθρωποι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης έφτασε στις Σάτρες με τέσσερα οχήματα και 10 άντρες, ανασύροντας, παρά την προσπάθειά τους, το ζευγάρι νεκρό.
Συγκινητική ήταν και η προσπάθεια των γειτόνων νωρίτερα, -δεν κατάφεραν, όμως, να απομακρύνουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το φλεγόμενο σπίτι.
φωτο-πηγή: Xanthi2.gr – Χαριφέ Ιρφάν
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος