Ξάνθη: Η εβδομάδα της ΦΕΞ με εκδηλώσεις και αφιερώματα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη ΦΕΞ με τον κύκλο δράσεων: “Κινηματογράφος των δημιουργών” κάθε Τρίτη 18 & 25 Ιανουαρίου στις 21.00, στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. Με αφιέρωμα στον Μπίλι Γουάιλντερ.

Επίσης, με την εκδήλωση “2-3 πράγματα που ξέρω για … την «ΦΕΞ 70χρόνια»” και την παρουσίαση του προγράμματος την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 20.00 στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.
Πρόκειται για μια γνωριμία με τον πολιτιστικό φορέα και τους τομείς δράσεις του.

Ακόμη με την εκδήλωση: “Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες στο Μουσείο” τις Πέμπτες 20 & 27 Ιανουαρίου στις 21.00 στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Η κινηματογραφική λέσχη της ΕΛΜΕ Ξάνθης & της ΦΕΞ οργανώνουν έναν κύκλο ταινιών και συζητήσεων με θέματα που αφορούν τους εφήβους & όχι μόνο. Σ’ αυτόν τον κύκλο παρουσιάσεων ο κινηματογράφος συναντά το βιβλίο. Τον Ιανουάριο 2022 με αφιέρωμα στον συγγραφέα Franz Kafka.

Ακόμη με την εκδήλωση “Με 24 γράμματα και όχι μόνο” τα Σαββατοκύριακα του Ιανουάριου 2022. Η ΦΕΞ, το βιβλιοπωλείο Πυργελή και η Μουσική βιβλιοθήκη Ξάνθης «Σόνια Θεοδωρίδου», οργανώνουν εκδηλώσεις για το βιβλίο και τη μουσική… Πληροφορίες: ΦΕΞ – 2541025421.

Τέλος, η ΦΕΞ Κυκλοφόρησε το νέο της πολιτιστικό ημερολόγιο με πρόγραμμα της ΦΕΞ και δύο ένθετα επετειακά αφιερώματα:70χρόνια ΦΕΞ & 100χρόνια προσφυγικού ελληνισμού στην Ξάνθη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος