Ξάνθη- Εσπερίδα: Πως οι Εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο και στο Αιγαίο επηρεάζουν τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις

Εσπερίδα με θέμα: ”Πως οι Εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο και στο Αιγαίο επηρεάζουν τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις” διοργανώνει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Ομιλητές θα είναι οι: Άγγελος Συρίγος, Αν. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής, Υφυπουργός Παιδείας και Κωνσταντίνος Φίλης, Αν. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων. Στις 19:00 στην Καπναποθήκη «Π» Αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ».

Τα δύο μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος, καθηγητές πανεπιστημίου, θα ενημερώσουν το κοινό της Ξάνθης για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο και στο Αιγαίο και για τη στάση της Τουρκίας με το αφήγημά της περί “Γαλάζιας Πατρίδας”.

Στο τέλος των εισηγήσεων, θα υπάρξει χρόνος για υποβολή ερωτήσεων προς τους ομιλητές. Η είσοδος στην εκδήλωση, λόγω της πανδημίας, θα επιτραπεί με βάση τα ισχύοντα μέτρα για εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ή έχοντες πιστοποιητικό Rapid test 48 ωρών.

Απαραίτητη επίσης είναι η κράτηση θέσεως μέσω της Γραμματείας του Ιδρύματος (τηλ. 2541029282 πρωινές ώρες 09.00-14.00) και η προσκόμιση ταυτότητας. Οι θέσεις λόγω των μέτρων είναι μόνο 85, ενώ δεν επιτρέπονται όρθιοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος