Ξάνθη: Επιστρέφουν στα παραδοσιακά κρεοπωλεία αναζητώντας κρέας ντόπιας παραγωγής

Επιστροφή στα παραδοσιακά κρεοπωλεία για το καταναλωτικό κοινό της Ξάνθης. Μετά τη δίχρονη στροφή στα super market, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι πελάτες της περιοχής αναζητούν το παραδοσιακό κρεοπωλείο και το κρέας ντόπιας παραγωγής για την κάλυψη των αναγκών τους.

«Σημειώνεται μια στροφή των καταναλωτών στο κρέας ντόπιας παραγωγής και στο παραδοσιακό κρεοπωλείο» ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα Δευτέρα 30-1-2022 στο www.ertnews.gr , ο κος Γιώργος Μπατζακίδης και παράλληλα σημείωσε ότι οι παλιοί πελάτες επιστρέφουν αναζητώντας κυρίως το ντόπιας παραγωγής κρέας.

Ειδικότερα μιλώντας για την ελληνική παραγωγή κρέατος ο κος Γιώργος Μπατζακίδης σημείωσε ότι το 75% του βόειου κρέατος εισάγεται σε αντίθεση με το αιγο-πρόβειο κρέας που είναι 100% ελληνικό.

Αναφερόμενος στον επαγγελματικό του χώρο σημείωσε ότι παρουσιάζεται μια μικρή τόνωση της ενασχόλησης με τους νέους σε ηλικία συναδέλφους του να διδάσκονται όχι μόνο στην πράξη, αλλά και σε σεμινάρια- εκπαιδεύσεις τις τεχνικές του επαγγέλματος. «Υπάρχει ενδιαφέρον για τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος