Ξάνθη: Ενημέρωση από τη ΦΕΞ

Δράσεις ξεκινά το τμήμα “Ζεύξη: Απελευθέρωση Νου και Σώματος” το Σάββατο 2 Οκτωβρίου από τις 20:00 έως τις 21:00 στην καπναποθήκη της ΦΕΞ (διεύθυνση: Πλάτωνος 27). Σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία με το κοινό και η παρουσίαση του προγράμματος της καινούριας χρονιάς.

Το τμήμα ξεκινάει επίσημα την λειτουργία του στις 4 Οκτωβρίου 2021 και προσκαλεί όλους και όλες να συμμετέχουν σε μια δωρεάν εκδήλωση (όποια μέρα από τις 4 έως 8 Οκτωβρίου 2021) ανοικτή για το κοινό της πόλης. “Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι για να γνωρίσετε αυτές τις μεθόδους και να ασκηθούμε μαζί” αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΦΕΞ.

Διαβάστε εδώ:ΔΤ ΑΡΜΟΝΙΑ

Συμμετοχή στο Zagori Fiction Days

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά στα εργαστήρια της ΦΕΞ, τα οποία παρουσιάζουν τον διαγωνισμό που διοργανώνει το «Zagori Fiction Days» αύριο Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 11.30-13.00. “Παρακολουθούμε είτε από το Μουσείο, είτε ο καθένας από τον υπολογιστή του, το master class και στη συνέχεια 14.00-17.30 γράφουμε μια δισέλιδη σύνοψη. Τους την στέλνουμε με τη σημείωση [ΦΕΞ]. Η επιτροπή του φεστιβάλ λίγο αργότερα θα εξετάσει και θα βραβεύσουν…” σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ:Zagori Fiction Days_english program_26092021

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος