Ξάνθη: Έκτακτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του 7ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου

Έκτακτα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια του 7ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης και των παράλληλων αγώνων 5.000 μέτρων και 1.000 μέτρων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Ειδικότερα, ανακοίνωσαν: Τη διακοπή – ρύθμιση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, ανάλογα με την επικρατούσα κατάσταση και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, από τις 10:00 ώρα της Κυριακής 28/11 έως τη λήξη του αγώνα, καθ’ όλη τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, ως εξής:
“- Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Πλ. Δημοκρατίας), καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης – Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης, Περιφερειακή Οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
β) Τη διακοπή – ρύθμιση της κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανάλογα με την επικρατούσα κατάσταση και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, από την 10:00 ώρα της Κυριακής 28.11.2021 έως τη λήξη του αγώνα, καθ’ όλη τη διαδρομή του παράλληλου αγώνα των 5.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:
– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
γ) Τη διακοπή – ρύθμιση της κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανάλογα με την επικρατούσα κατάσταση και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, από τη 15:30 ώρα του Σαββάτου, 27.11.2021 έως τη λήξη του αγώνα, καθ’ όλη τη διαδρομή του παιδικού αγώνα των 1.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:
– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κατά μήκος της οδού Μιχ. Καραολή έως και τη διασταύρωση των οδών Μιχ. Καραολή με Κουγιουμτζόγλου, Μπρωκούμη, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
δ) Τέλος, να πραγματοποιηθεί διακοπή – ρύθμιση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα, σε όλες τις καθέτους στις προαναφερόμενες οδούς, κατά μήκος της διαδρομής 7ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης και των παράλληλων αγώνων 5.000 μ. και 1.000 μ..
ε) Το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, μπορεί ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες να διαφοροποιήσει την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων και να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό της πόλης, για όσο χρόνο απαιτηθεί.
στ) Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων ή παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και των σημάτων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ