Ξάνθη: Εκδηλώσεις στη ΦΕΞ

“Ο κινηματογράφος των δημιουργών | Μονοπλάνο και Σινεμά”, είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 21.00 στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.

“Στο Μονοπλάνο, η αφήγηση μιας δράσης μέσω μιας μεγάλης διάρκειας λήψης που χρονικά εκτείνεται σε όλο το φιλμ, προσδίδει στην ταινία μια αίσθηση ρεαλισμού, καθώς ο θεατής παρακολουθεί τη δράση να εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

Ενώ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00, στον ίδιο χώρο, στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης στα πλαίσια της 16ημερης εκστρατείας του για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της εξάλειψης της βίας και της τήρησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα προβληθούν οι ταινίες:

1.The noir project σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαρδαρινού. Μυθοπλασία/Fiction, 26΄

2. Every Sunday σκηνοθεσία Καίτης Παπαδήμα . Ντοκιμαντέρ/Documentary, 24΄

3. Fake news σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσιμίρη . Μυθοπλασία/Fiction, 15΄, 2018

4. Testing Greta σκηνοθεσία Abbie Lucas. Μυθοπλασία/Fiction, 11΄,

Οργάνωση: Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης | Κινηματογραφική Λέσχη της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Διαβάστε εδώ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΞΑλΕΙΨΗΣ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Και το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου στις έξι το απόγευμα το Εργαστήρι Tai Chi Chuan της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης συνδιοργανώνει με την Cheng Dao Academy of Tai Chi Chuan, Άρτα και το Flow Taiji Center, Αθήνα το 1ο Διαδικτυακό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙ ΤΣΙ & ΤΟ ΤΣΙ ΓΚΟΥΝΓΚ 2021 – GOLDEN TALKS.
Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 20.30 | Πολυχώρος Τέχνης Σκέψης

Και το Σάββατο θα δοθεί συναυλία του Σπύρου Γκικόντη με έργα: Nicolo Paganini, πέντε από τα 24 Καπρίτσια για βιολί Fritz Kreisler, Op.6, Recitativo und Scherzo –Caprice (αφιερωμένο στον δάσκαλο και φίλο Eugène Ysaÿe) και Johann Sebastian Bach, η πρώτη από τις έξι σονάτες και παρτίτες για βιολί χωρίς συνοδεία (BWV 1001–1006).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος