Ξάνθη: Διανομή τροφίμων σε εκατό οικογένειες απόρων

Η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά από τη Μητρόπολη Ξάνθης, σε εκατό δικαιούχες οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεως που σκοπό έχει την ανακούφιση πολιτών που έχουν πληγεί από την εντεινόμενη κρίση.

“Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση « ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τις εργώδεις προσπάθειες του Διευθυντού της κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού προγράμματος”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Επίσης, με άλλη ανακοίνωση εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή και όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, για τη μέριμνα και προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως. Τα τρόφιμα διατίθενται για τη στήριξη των απόρων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος