Ξάνθη: Διαδικτυακό Συμπόσιο από τη ΦΕΞ

Tο 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Συμπόσιο για το Υαι Τσι και το Τσι Γκουνγκ 2021 GOLDEN TALKS συνδιοργανώνει το Εργαστήρι Tai Chi Chuan της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης με την Cheng Dao Academy of Tai Chi Chuan, Άρτα και το Flow Taiji Center, Αθήνα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και 5 Φεβρουαρίου στις έξι το απόγευμα.

Το Συμπόσιο έχει ως σκοπό την προαγωγή του Τάι Τσι και του Τσι Γκουνγκ, την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και υποστήριξη των ασκούμενων και των εκπαιδευτών/ριών/δασκάλων στις πρακτικές αυτές, στις εφαρμογών αυτών και στα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας.

Βασικότεροι άξονες είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής του τεράστιου θησαυρού γνώσεων, της ιστορίας και των εξειδικευμένων πεδίων μελέτης και εμβάθυνσης.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν και αναζητούν την καλύτερη κατανόηση, την διερευνητική μελέτη και την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο που διέπεται από αμοιβαίο σεβασμό και κανόνες καλής συνεργασίας.

ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Δρ. Βασίλης Δρούγας, Έμη Χατζηπαναγιώτη και Δημήτρης Τσολακίδης

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Δρ. Δημήτρης Γκλώτσος, Δρ. Αναστασία Μπενέκα, Δρ. Βασίλειος Δρούγας, Έμη Χατζηπαναγιώτη, Ελένη Κουταλά, Δημήτρης Τσολακίδης, Διονύσης Τσετσέλης, Γιώργος Πετρούνιας, Δρ. Γεώργιος Βαβέτσης

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ: Διαλέξεις και Στρογγυλή Τράπεζα

Προαπαιτείται ΕΓΓΡΑΦΗ για την παρακολούθηση. Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Περιηγηθείτε για το πρόγραμμα, το προφίλ των καλεσμένων εισηγητών μας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Συμποσίου, τις οδηγίες σύνδεσης και αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα

https://sites.google.com/view/panhellenic-taichi-symposium

Για την Οργανωτική επιτροπή του Συμποσίου

Δρ. Βασίλης Δρούγας, BSc.MSc.PhD, Cheng Dao Academy of Tai Chi Chuan, Άρτα
Έμη Χατζηπαναγιώτη, Msc., Phd Candidate, Εργαστήρι Tai Chi Chuan, Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, Ξάνθη
Δημήτρης Τσολακίδης, Bsc., Flow Taiji Center, Αθήνα

Info
Περιηγηθείτε στο πρόγραμμα, στο προφίλ των καλεσμένων εισηγητών, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Συμποσίου, στις οδηγίες σύνδεσης και αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα
https://sites.google.com/view/panhellenic-taichi-symposium

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ