Βραβεία φωτογραφίας από τον Δήμο Κομοτηνής

Βραβεία φωτογραφίας από τον Δήμο ΚομοτηνήςΗ Μαρία Σαραντίτη και ο Θόδωρος Καρανίκας είναι οι δυο νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας που προκήρυξε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής, με τίτλο: «Κομοτηνή, ένας όμορφος τόπος».

Βραβεία φωτογραφίας από τον Δήμο ΚομοτηνήςΣτον διαγωνισμό έλαβαν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, στέλνοντας φωτογραφίες στα δύο θεματικά πεδία, “Αστικό τοπίο της Κομοτηνής” και “Φυσικό περιβάλλον Δήμου Κομοτηνής”. Η βράβευση έγινε σήμερα, από τους Κίμωνα Λεχούδη, αντιδήμαρχο Τουρισμού – αντιπρόεδρο ΔΚΕΠΠΑΚ, τον αναπληρωτή Δημάρχου – αντιδήμαρχο Οικονομικών, Δημήτρη Πολιτειάδη, και τον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ροδόπης, Μηνά Μποντρότσο.

Βραβεία φωτογραφίας από τον Δήμο ΚομοτηνήςΟι φωτογραφίες των συμμετεχόντων κρίθηκαν από το Σωματείο, και επελέγησαν, στην κατηγορία “Φυσικό Περιβάλλον”, η φωτογραφία της κ. Σαραντίτη «Lavender love», και στην κατηγορία “Αστικό τοπίο” η φωτογραφία του κ. Καρανίκα «Ηλιοβασίλεμα στον κεντρικό πεζοδρόμο της πόλης».
Βραβεία φωτογραφίας από τον Δήμο ΚομοτηνήςΟι νικητές έλαβαν από τους κ. Πολιτειάδη και Λεχούδη από μια επιταγή 500 ευρώ για αγορά φωτογραφικών ειδών.
Προϋπόθεση συμμετοχής ήταν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να μην έχουν δημοσιοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, όπως επίσης να μην έχουν δημοσιευτεί ή υποβληθεί σε άλλο μέσο, έντυπο ή διαγωνισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος