Βαθιά θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά στη Ροδόπη

«Βαθιά θλίψη για μια γυναίκα που ήξερε να δίνει μάχες» αυτό αναγνωρίζουν οι κάτοικοι της Ροδόπης στη Φώφη Γεννηματά δηλώνοντας τον πόνο που της προκάλεσε η αιφνίδια απώλεια της.

Η φράση ανήκει σε ένα από τα νεαρά μέλη του ΚινΑλ, την Αλεξάνδρα Πεταλωτή, ενδεικτικό της μεγάλης απήχησης που είχε η Φώφη Γεννηματά, όχι μόνο σε αυτούς που συμπορεύτηκε και συνεργάστηκε, αλλά και με τους πιο νέους σε ηλικία. Με αναρτήσεις τους στα social media μέλη, φίλοι του ΚινΑλ, αλλά και απλοί πολίτες που δεν είχαν σχέση με το κόμμα της μέχρι πρότινος Προέδρου εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλειά της αναρτώντας φωτογραφίες της ή γράφοντας δυο κουβέντες.

«Το σοκ είναι τεράστιο» σημειώνει ο Γραμματέας του ΚινΑλ Ροδόπης, ο κος Παύλος Δαμιανίδης και προσθέτει: «Τι να πεις και πώς να αποδεχθείς την απώλεια μιας τέτοιας προσωπικότητας που φεύγει τόσο νωρίς. Είναι αδύνατο να περιγράψεις με λόγια αυτό που αισθάνεσαι. Όλοι εμείς που συμπορευτήκαμε μαζί της, κρατάμε ως οδηγό της ελπίδας την αξιοπρέπεια, το ήθος, την ευγένεια, τον πολιτικό πολιτισμό, τη γενναιότητα, την αγωνιστικότητα και τις ιδέες της. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.»

«Παγωνιά» ανέφερε ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής. «Θλίψη, καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων Φώφη» σημειώνει ο ταμίας του Εργατικού Κέντρου, ο κος Γιώργος Χατζηαθανασίου, που πολλές φορές την ενημέρωνε για τα προβλήματα του εργασιακού χώρου. Άλλωστε, ήταν συχνές οι επισκέψεις της προέδρου στην περιοχή και οι αναφορές της στα ζητήματα του τόπου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με την περιοχή και τους ανθρώπους της, χριστιανούς και μουσουλμάνους, κάτι που της το αναγνώριζαν άνθρωποι προερχόμενοι από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος