Β. Δάγκα: Οι συνθήκες είναι αυτές που μπορούν να μετατρέψουν την ήρεμη καθημερινότητα σε ένα ξεφάντωμα ηρωισμού

«Το σύνθημά του “Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό” μπορεί να δώσει απάντηση στον προβληματισμό χιλιάδων νέων» υποστήριξε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, την κα Βιβή Δάγκα στην πολιτική της ομιλία στο 47ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ «Οδηγητής» που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού απ’ το βήμα της ΔΕΘ ανέφερε ότι «είναι πρόκληση οι κυβερνητικές εξαγγελίες για το “πρώτο ένσημο” των νέων. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς, οι παππούδες, οι άλλοι φορολογούμενοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους την καπιταλιστική εργοδοσία για να προσλάβει ένα νέο ή μια νέα σε θέσεις εργασίας με ημερομηνία λήξης. Δίνουν αέρα στα πανιά της μεγαλοεργοδοσίας, όπως πρόσφατα στην “e-food” για να δουλεύουν οι διανομείς …ως συνεργάτες!».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, η Β. Δάγκα σημείωσε:
«Οι συνθήκες είναι αυτές που μπορούν να μετατρέψουν την ήρεμη καθημερινότητα σε ένα ξεφάντωμα ηρωισμού, που γίνεται κάτι το απλό, το φυσικό, σαν την ανάσα. Για αυτές τις στιγμές χρειάζεται πρόβλεψη, προετοιμασία, οργανωμένος αγώνας που σε κάθε φάση να στοχεύει τον πραγματικό ταξικό αντίπαλο, την αστική τάξη και την εξουσία της, τους μηχανισμούς της».

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΠ αν.Μ.Θ. του ΚΚΕ:ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος