«Τσουχτερό» πετρέλαιο θέρμανσης για φέτος

Στα 93-97 λεπτά το λίτρο, ίσως και στο ένα ευρώ για απομακρυσμένες περιοχές, θα κυμανθεί η τιμή για το πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά από σήμερα.
Λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων της Χώρας, το περσινό κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης, από 110 εκ. ευρώ, η κυβέρνηση θα διαθέσει το μισό, δηλαδή στα 50-55 εκ ευρώ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διασαφηνισθεί, αν το υπουργείο Οικονομικών θα μειώσει τους δικαιούχους, -καθώς από 25 λεπτά/λίτρο ,το επίδομα θέρμανσης στη Ροδόπη, θα πάει στα 12,5 λεπτά, ή αν θα προχωρήσει σε πιο αυστηρά κριτήρια και θα διατηρήσει τα 25 λεπτά.
«Όλα είναι στον αέρα και περιμένουμε από το Υπουργείο Οικονομικών να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Βέβαια όσοι από τους δικαιούχους θα πάρουν το επίδομα θέρμανσης, να είναι σίγουροι πως θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Μέχρι στιγμής και λόγω της θολής κατάστασης, οι πολίτες δεν κάνουν ούτε τις παραγγελίες, ούτε παρατηρείται καμμία κινητικότητα, σχετικά με αυτό».
Αυτό τόνισε μιλώντας στην περιφερειακή ραδιοεφημερίδα του Δικτύου ΑΜ-Θ της ΕΡΤ, το μέλος των Βενζινοπωλών Ροδόπης, Γρηγόρης Κακαρέλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος