Το Τελωνείο της Νυμφαίας θα ανοίξει άμεσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας

Tον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας προκείμενου να ελέγξει το χώρο όπου θα γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid19 στους εισερχόμενους στην Ελλάδα.

Στο χώρο όπου θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση των συνεργείων του ΕΟΔΥ και των επισκεπτών περίμεναν τον κ Αρκουμανέα ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο προεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας Μαρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στο αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Νυμφαίας τόνισαν ότι θα στηρίξουν τα συνεργεια του ΕΟΔΥ στη δουλειά τους.

Στην ερώτηση τι σηματοδοτεί η επίσκεψή του στο τελωνείο της Νυμφαίας ο κ Αρκουμανέας δήλωσε:Ήρθαμε εδώ για να δούμε επιτόπου το θέμα που έχει προκύψει με το συνοριακό σταθμό και τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν. Οι ενέργειες όλων των τοπικών φορέων, των βουλευτών, των επιμελητηρίων ήταν μια τεράστια προσπάθεια ώστε να ανοίξει η Νυμφαία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανοίγει ο τουρισμός κατ αρχάς σταδιακά αλλά πάνω απ όλα είναι η ασφάλεια.

Η δίκη μας επίσκεψη εδώ είναι για να δούμε που θα γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Βλέπουμε ότι έχει φτιαχτεί σε πολύ λίγο χρόνο η υποδομή για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Δεν έχει τελειώσει η Πανδημία βλέπουμε με αισιοδοξία και τον τουρισμό και κάποια επιδημιολογικά στοιχεία. Μου εξήγησαν πόσα εκατομμύρια τουρίστες περνάνε από εδώ, θα γίνουν όλα οργανωμένα μαζί με τους φορείς την αστυνομία και την πολιτική προστασία.

Έχουμε μια ωραία υποδομή θα ξεκινήσουμε άμεσα μετά από αυτή την επίσκεψη το τελωνείο Νυμφαίας θα ανοίξει άμεσα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος