“Το σακάκι που βελάζει” ανεβάζει η θεατρική ομάδα δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων Ροδόπης

Η θεατρική ομάδα δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων Ροδόπης ανεβάζει τη δεύτερη παράστασή της.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει το έργο του Βούλγαρου συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ, “Το σακάκι που βελάζει”, σε σκηνοθεσία Χρύσας Ιωαννίδου.

Πρόκειται για ένα σατιρικό θεατρικό έργο γραμμένο το 1976 που παρουσιάζει ένα παράλογο, σουρεαλιστικό ταξίδι, ενός απλού πολίτη, μέσα σε ένα γραφειοκρατικό τέρας όπου πρέπει να πληρώσει φόρο για ένα πρόβατο που δεν είχε ποτέ.

Η θεατρική ομάδα αποτελείται από τις/τους: Ισμήνη Στεργιαννίδου, Σοφία Μιχαλιτσούδη, Ελισσάβετ Τσιτσιγιάννη, Ελένη Πορπόδη, Ελένη Κλωνίδου, Λασκαρίνα Μπίτσου, Καδήρ Εμίν, Κατερίνα Πασχαλίδου, Μπουράκ Χασάν, Σεραφείμ Γιολδάσης, Μαρία Αϊδήνογλου, Νίκη Αξιώτη, Χριστίνα Σόφτα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο, λόγω προκράτησης θέσεων από τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου και του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Ροδόπης, οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα δοθούν πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης. Γι’ αυτό και παρακαλούνται όσοι έχουν κράτηση να προσέλθουν τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα, και να ενημερώσουν έγκαιρα σε περίπτωση ακύρωσης, για να διατεθούν οι ελεύθερες θέσεις στο κοινό.

Παραστάσεις θα δοθούν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης “Γεώργιος Παυλίδης”, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή (τέως Νομαρχία).

Πέρυσι η θεατρική ομάδα είχε ανεβάσει τον “Κατηγορούμενο” του Τζέφρεϊ Άρτσερ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος