Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Στέγη Πολιτισμού ΑΜΘ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνή .
Ο Κώστας Κατσιμίγας πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού ΑΜΘ τόνισε ότι ήδη έχουν υπογραφεί αρκετά μνημόνια και με πανεπιστήμια ενώ υπάρχει ιδιαίτερη βαρύτητα με το ΔΠΘ αφού πρόκειται για το πανεπιστήμιο της περιοχής.
Ο πρύτανης του ΔΠΘ Φώτης Μάρης επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολυποίκιλη προσπάθεια σε ακαδημαικό επίπεδο και υποστήριξη συγκεκριμένων τμημάτων από διαφορετικές σχολές του πανεπιστημίου.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς σημείωσε ότι η σύναψη του συγκεκριμένου μνημονίου εξασφαλίζει την βούληση των δύο φορέων για στενή και διαρκή συνεργασία με στόχο την προώθηση της επιστημονικής γνώσης και της ενίσχυσης της πολιτιστικής δημιουργίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος