Το Δεκέμβριο του 2025 θα είναι έτοιμο το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής

Απολογιστική κι όχι προεκλογική χαρακτήρισε την επίσκεψη του στη Ροδόπη το κλιμάκιο υπουργών της ΝΔ, που βρέθηκε χθες στην περιοχή και πραγματοποίησε επαφές με φορείς της περιοχής.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησαν από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ Γιατρομανωλάκης τόνισε ότι μέσα στην πανδημία το υπουργείο Πολιτισμού επένδυσε 450 εκατ. ευρώ στον πολιτισμό και ότι έχουν ενταχθεί πολύ σοβαρές δράσεις κι επενδύσεις στην χειροτεχνία. όπως και στην περιοχή της Ροδόπης.

Ο γ. γ. του Υπουργείου Υγείας, κ Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε στο καινούριο νοσοκομείο Κομοτηνής, το οποίο θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2025 και θα λειτουργήσει το 2026. “Είμαστε μπροστά στα χρονοδιαγράμματα” είπε, “έχει ήδη δοθεί νερό και ρεύμα”.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανιδης τόνισε, ότι ξαναζωντάνεψε το 12% των επιχειρήσεων, άνοιξε η πλατφόρμα και προχώρησε ο συμψηφισμός. Επίσης ο κ Στυλιανίδης έκανε γνωστό, πως μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον νέο εκτελεστικό σύμβουλο της ΕΤΑΔ, τον διαβεβαίωσε, ότι το θέμα θα ξεκολλήσει.

Παράλληλα ο κ Στυλιανιδης  αναφέρθηκε στα δάνεια των παλιννοστούντων, για το θέμα έχουν προσληφθεί 45 υπάλληλοι για να ασχοληθούν με τα δάνεια, ενώ τέλος έχει λυθεί και το θέμα με την εθνική σύνταξη των παλιννοστούντων.

Ακόμη δυο θέματα που ετέθησαν ήταν ο εκσυγχρονισμός της ΒΙΠΕ και η μετακίνηση των πολιτών για βενζίνη στη γειτονική Βουλγαρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος