Θανατηφόρο τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Σταυρούπολης – Νεκρή μια γυναίκα 34 ετών

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 7ο χλμ της επαρχιακής οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης,  με μία 34χρονη γυναίκα νεκρή.

Ειδικότερα, συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα. Στο ένα επέβαιναν τρεις ημεδαπές γυναίκες και ένα ανήλικο παιδί. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαινε ένας ημεδαπός οδηγός.

Τραυματίστηκε θανάσιμα η συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου. Επίσης, τραυματίστηκαν οι δύο γυναίκες που μαζί με το παιδί τον οδηγό του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Ξάνθη, όπου νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο με 8 υπαλλήλους και 3 οχήματα, “χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο γυναίκες, ενώ τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μια ακόμη επιβαίνουσα ΕΙΧ οχήματος, συνεπεία τροχαίου, λόγω σύγκρουσης με έτερο ΕΙΧ όχημα, στην Ε.Ο. Δράμας – Ξάνθης, στη Σταυρούπολη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος